Bashkepunetoret Tane

Projektet jane realizuar duke bashkpunuar me studio dhe arkitekte te ndryshem si:

 • Ales & Eja Studio
 • Al - Point studio 
 • Real arch Studio
 • Projekt Studio 96
 • Sfera Studio 
 • Ark. Julian CUKO
 • Ark. Arber TOLA
 • Ark. Piro STEFA
 • Ark. Fatri PETKU
 • Ark. Atlant PASHKO
 • Ark. Renilda HYSENI
 • Ark. Artion DEDEJ
 • Ark. Ergen AGALLIU
 • Ark. Artan RACA
 • Ark. Aleksander VASILI
 • Ark. Francesco ALOCCO
 • Ark. Luigi SEMERANI
 • Ark. Bledar BIMBASHI
 • Ark. Elton QEPALI
 • Ark. Florian LUZI
 • Ark. Anila KATUNDI
 • Ark. Ndue GJACI 
 • Ark. Gjergj TYTO

 

Kush jemi Ne?

Studio e projektimit “ arkonstudio “ eshte krijuar ne janar te vitit 2009 me funksion kryesor projektimin e objekteve social-kulturore, industriale e tjera dhe harton projektet e arkitektures, konstruksionit, instalimeve elektrike,instalimeve h/sanitare, ngrohjes, mbrojtjes nga zjarri,  preventivat perkates si dhe supervizionin dhe kolaudimin e objekteve te mesiperme.

Motoja e punes e studios  “arkonstudio” eshte  “cfare ne projektojme, perfundon duke na projektuar”

Gjate kesaj periudhe nga “arkonstudio “ jane hartuar nje numer i konsiderueshem i projekteve te konstruksionit dhe te instalimeve perkatese duke respektuar me rigorozitet kerkesat e investitorit ,projektit arkitektonik ,te kushteve dhe normave te projektimit ne fuqi si dhe ato europiane per :

 • Objekte banimi shumekateshe
 • Rezidenca vilash
 • Hotele
 • Spitale
 • Shkolla
 • Hidrocentrale
 • Kulturore
 • Karburante

Keto projekte jane zbatuar ne Tirane, Vlore, Durres, Lezhe, Fier, Kukes , Rreshen, Himare e tjera.