AutoCAD 2D

 AutoCAD eshte program shume i rendesishem per te gjithe inxhineret e ndertimit per te nisur punen projektuese

AutoCAD eshte program shumefunksional dhe i thjeshte per tu perdorur

Kursi i AutoCAD ne studion tone do te zhvillohet me probleme konkrete per inxhinieret e ndertimit me ane te cilave do mesohen te gjitha komandat e nevojshme per te perdorur ne menyre te shpejte kete program

Kursi do zhvillohet me 20 seanca dhe kushton 10.000 lek