ArmCAD

ArmCAD eshte program i integruar ne AutoCAD qe perdoret per perpunimin e projekteve konstruktiv

ArmCAD eshte program i thjeshte ne perdorim dhe shpejton punen per perpunimin e elementeve konstruktiv te objektit 

ArmCAD llogarit dhe perpunon edhe tabelat e hekurit per cdo element te projektit konstruktiv

 

Kursi per programin ArmCAD eshte 10 seanca dhe kushton 7.000 lek